Gastbloggers

Anouk van der Zande

Hi allemaal! Ik ben Anouk, 33 jaar! Woon al enige jaren in onze mooie domstad samen met vriend en Sjors, onze Britse Korthaar. Sinds ongeveer 10 jaar weet ik dat ik een glutenintolerantie heb, en eet ik dus glutenvrij. Naast glutenvrij eten probeer ik voor tenminste 80% vegetarisch te eten. Dit lukt me helaas niet altijd, omdat het soms best lastig is gezien de glutenbeperking. Tips om verantwoord 100% vegetarisch te leven zonder gebruik van gluten zijn altijd welkom!

Ik ben erg begaan met het milieu, onze dierenvrienden op deze aarde, en tevens ook met mensen. In het dagelijks leven werk ik als Huid- en Oedeemtherapeut. Dit werk houd o.a. in dat je mensen met huidproblemen als acne, overbeharing en littekens behandeld. Naast mijn werk ben ik fan van goed voedsel, wijn, nog meer wijn, bikram yoga, en festivals!

Ik ga regelmatig uit eten met vrienden, en vind het leuk om mijn positieve ervaringen met jullie te delen. Daarom ga ik proberen om iedere maand een leuk stukje voor jullie te schrijven over mijn restaurant ervaringen.